??? ??? ??? ??????? ??????? ??? ??? ???????
  • 托福语法易错题总结(二)

    2017-05-17 12:13 作者:admin
    上海体彩网 class=

    雅思备考资料免费领取

    免费领取
    摘要:100留学?为大家整理的托福语法易错题总结,希望对各位考生的备考有所帮助。

      以下就是100留学为大家整理的托福语法易错题总结(二)。希望对各位考生的备考有所帮助:

      16.The early railroads were........the existing arteries of transportation:roads,turnpikes,canals,and other waterways.

      A.those short lines connected

      B.short lines that connected

      C.connected by short lines

      D.short connecting lines

      答对率:50%

      答案:b

      17.During the flood of 1927,the Red Cross,......out of emergency headquarters in Mississippi,set up temporary shelters for the homeless.

      A.operates

      B.is operating

      C.has operated

      D.operating

      答对率:44%

      答案:d

      18.Minoru Yamasaki is an American architect [which] works [departed from] the austerity [frequently] associated [with] architecture in the United States after the Second World War.

      答对率:37%

      答案:a

      19.Jane Addams.social worker,authoe,and [spokeswoman] for the peace and women's suffrage [movements],[she received] the Nobel Peace Prize in 1931 for her [humanitarian] achievements.

      答对率:50%

      答案:c

      20.Bromyrite crystals [have] a diamond-like luster and are usually [colorless],but they [dard] to brown when [exposed] to light.

      答对率:44%

      答案:c

      21.Ice is less [denser] [than] the liquid [from which] [it] is formed.

      答对率:50%

      答案:a

      22.James Baldwin's plays and short stories,[which are] to [some degree] autobiographical,established [them] as a [leading] figure in the United States civil rights movement.

      答对率:43%

      答案:c

      23.Thunder can be [listened] from a [maximum] distance of about ten miles [except] under [unusual] atmospheric conditions.

      答对率:35%

      答案:a

      24.The quantum theory states.....,such as light, is given off and absorbed in tiny definite units called quanta or photons.

      A.energy that

      B.that it is energy

      C.it is energy

      D.that energy

      答对率:50%

      答案:d

      25.Geysers are round near rivers and lakes,swhereswater drains through the soil.........

      A.surface below the deep

      B.deep below the surface

      C.the deep below surface

      D.the deep surface below

      答对率:50%

      答案:b

      26.Although [he is] employed in the scientific and [technical] fields,the metric [system] is not generally [utilized] in the United States.

      答对率:46%

      答案:a

      27.[Beneath] the deep oceans that [cover] two-thirds of the Earth, intriguing [secret] of the planet are [concealed].

      答对率:43%

      答案:c

      28.The pioneer John Chapman [received] the nickname "johnny Appleseed" because he [planted] apple seedlings during [him travels] in [what] are now Ohio, Indiana, and Illinois.

      答对率:50%

      答案:c

      29.On March 1,1867,......to the Union when President Andrew Johnson's veto was overridden.

      A.since the state of Nebraska had been admitted

      B.admitted that the state of Mebraska

      C.the admission of the state of Nebraska

      D.the state of Nebraska was admitted

      答对率:50%

      答案:d

      30.The best known of all the Arctic birds,........

      A.birdwatchers favor ptarmigans

      B.being ptarmigans' and birdwatchers' favorites

      C.favored by both ptarmigans and birdwatchers

      D.ptarmigans are a favorite of birdwatchers

      答对率:47%

      答案:d

      通过对这30道错误率极高的toefl语法题分析可看出,名词词组与动名词、词的顺序、动词单复数---主谓一致 、动词短语及用法 、形容词修饰等知识点较多,容易忽视或混淆的地方。熟悉难题,透过它们找到命题的难点,方能有的放矢,攻取满分!

      是100留学为大家整理的托福语法易错题总结。更多托福备考内容,请继续关注100留学教育。

    上海体彩网 alt=
    扫二维码,添加100留学助教sugar,备注“官网”

    领取托福备考计划、托福精选资料、最新预测题考点资料

    上海体彩网