??? ??? ??? ??????? ??????? ??? ??? ???????
  • 托福语法易错题总结(一)

    2017-05-17 12:10 作者:admin
    上海体彩网 class=

    雅思备考资料免费领取

    免费领取
    摘要:100留学?为大家整理的托福语法易错题总结,希望对各位考生的备考有所帮助。

      以下就是100留学为大家整理的托福语法易错题总结(一)。希望对各位考生的备考有所帮助:

      我们在总结近五年亚洲与北美托??际杂锓ú糠质蕴獾幕∩?,为同学总结出错误率在60%以 下的易错难题汇编,希望大家能汲取常见错误原因,从而有效地跳开托??际灾械某鎏庀葳?

      1.[Melting] glaciers may [account the] rise [in sea level] that [has taken place] honing this century.

      答对率:50%

      答案:b

      2.Anthropologist jane Goodall [has contributed] a [wealth information]concerning primate behavior [through] her [studies] of chimpanzees.

      答对率:46%

      答案:b

      3.The [discovery] of gold in 1848 [transformed] San Francisco suddenly from a [quiet] portsintosone of the world's richest and most famous [city].

      答对率:44%

      答案: d

      4.Allan Pinkerton,[founder] of [the famous] detective agency that bears [him] name,directed a Civil War espionage system [behind] Confederate lines.

      答对率:38%

      答案:c

      5.The city of Kalamazoo, Michigan,derives its name from a Native American word....."bubbling springs."

      A.meant

      B.meaning

      C.that is meant

      D.whose meaning

      答对率:46%

      答案:b

      6.Salt is manufactured in quantities that exceed those of most,.......,other commercial chemicals.

      A.of an not

      B.not if an are

      C.are not an

      D.if not an

      答对率:49%

      答案: d

      7.Contemporary film directors,some of [them] write the scripts for,act in,and [even] produce their own [motion] pictures, are [thereby assuming] ever more control of their art.

      答对率:43%

      答案:a

      8.Petroleum [it is] composed [of] a complex[mixture] of hydrogen and [carbon].

      答对率:31%

      答案:a

      9.The air inside a house or office building often has higher concentrations of contaminants ....... heavily polluted outside air.

      A.than does

      B.more

      C.as some that are

      D.like of

      答对率:50%

      答案:a

      10.Emily Dickinson's garden was a place...... great inspiration for her poems.

      A.that she drew

      B.by drawing her

      C.from which she drew

      D.drawn from which

      答对率:50%

      答案:c

      11.In the United States [among] 60 percent [of the space] on the pages of newspapers [is reserved] for [advertising].

      答对率:47%

      答案:a

      12.Scientists believe that by [altering] the genetic composition of plants it is possible to develop specimens that are [resisting] to [disease] and have [increased] food value.

      答对率:50%

      答案:b

      13.The American anarchist Emma goldman infused her spirited lectures, [publishes],and demonstration [with a] passionate [belief] in the freedom of [the] individual.

      答对率:36%

      答案:a

      14.[Being] the biggest expanse of brackish water [in the] world,the Baltic Sea [is of] special [interesting] to scientists.

      答对率:44%

      答案:d

      15.While studying the [chemistry] [of human body],Dr.Rosalyn Yalow won a Nobel Prize for the research she [conducted on] the [role of] hormones.

      答对率:37%

      答案:b

      是100留学为大家整理的托福语法易错题总结(一)。更多托福备考内容,请继续关注100留学教育。

    上海体彩网 alt=
    扫二维码,添加100留学助教sugar,备注“官网”

    领取托福备考计划、托福精选资料、最新预测题考点资料

    上海体彩网